A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t?

Az áraink minden esetben bruttó árak, azok 27% áfa-t tartalmazzák!

Mennyi a szállítási idő?

A termékekből jelenleg még nincs raktárkészletünk így a várható szállítási idő 3-18 munkanap között. Általában pár napon belül kézhez kapja a csomagját, de a szállítás hosszabb időt is igénybe vehet a termék vám eljárása miatt, ezért pontos szállítási időt nem tudunk megadni.

Személyes átvételre van lehetőség?

Sajnos egyenlőre nincs, de van lehetőség személyesen megtekinteni a színskálát a XXIII. kerületben előre egyeztettet időpontban.

Hogyan fizethetek a webáruházban?

Barionos fizetési rendszeren keresztül tud fizetni Mastercard,  Maestro bankkártyával vagy Visa, Electron bankkártyával vagy pedig Amex bankkártyával. Bővebb tájékoztatást a https://csillamtapeta.hu/fizetes-es-szallitas menüpont alatt talál.

Nem kaptam meg a vásárlást visszaigazoló e-mailt. Mit tegyek?

Hívja a +36307536861 számot, ahol a webáruházzal kapcsolatos minden technikai kérdésben szívesen segítünk.

Hullik a tapétáról a csillámpor?

Nem, nem hullik a csillámpor a tapétáról maximum csak a felrakás közben a felesleg jön le. Természetesen ez a tapétán nem fog meglátszodni. A glitteres tapétáról pedig egyáltalán nem hullik, mert anyagában mintás a tapéta.

Mivel ragasszam fel a tapétát.

A legjobb választás a vlies tapétaragasztó vagy az üvegszövet- és textiltapéta ragasztó mivel a csillámos légáteresztő textil tapéták vastagabbak a hagyományos papír tapétáknál így fontos, hogy erősebb ragasztót válasszunk.

Szükséges szakember a csillámos tapéta felragasztásához?

Nem feltétlenül szükséges, némi kézügyességgel saját magunk is feltudjuk ragasztani a tapétát, mivel a csillámos légáteresztő textil tapéta vastagabb a papír alapú tapétáknál így sokkal könnyebb velük bánni (pl.: nem szakad a tapéta), de természetesen a legbiztosabb ha szakember segítségét kérjük.

Mért van a tapéta szélén egy csík ami nem csillámporos?

Ez a csík a tapéta felhelyezését könnyíti. Így nem kell a falat a tapéta színével azonosra lefesteni az esetleges hézagok végett (ami a fal egyenetlensége miatt alakulhat ki). Amennyiben nincs szükségünk erre a csíkra könnyedén eltudjuk távolítani vágni egy sniccerrel vagy egy ollóval.

Ezzel a segéd csíkkal együtt 70 cm széles a tapéta?

Nem, a 70 cm a csillámos felületre vonatkozik plusz kb egy 1 cm a segéd csík. Egy-két milliméter eltérés előfordulhat.

 

Title Text
Nem lépek be.