Blog

A csillámos tapétákról

2020.07.14 10:17

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk, hogy mi a különbség a tapéták típusa között. Most az ezzel kapcsolatos kérdésekre próbálunk meg választ adni nektek.

A csillámos tapétákról

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk, hogy mi a különbség a tapéták típusai között. Most az ezzel kapcsolatos kérdésekre próbálunk meg választ adni nektek.
3 féle csillám tapéta típus közül lehet a webáruházban választani (kis szemű, nagy szemű, glitteres)

A videók sajnos nem adják vissza a csillám tapéták valós gyönyörű csillogását.

1, Kis szemű csillámos tapéta:

Talán ez a típusú tapéta a legkedveltebb. A kis szemű csillámos tapéta felületét a jól ismert apróra őrölt csillámpor borítja. Egy tekercs tapétát 1kg csillámpor borít, ennek köszönhetően a tapéta teljes felületét csillámpor fedi (kivétel a segéd csík). A csillámpor nagysága miatt ez a típusú tapéta gyönyörűen csillog, de mégis egy fokkal visszafogottabb, kifinomultabb csillogást kölcsönöz mint a nagy szemű csillám tapéta.

A videó minősége miatt, kérlek állítsd át a felbontást.

2, Nagy szemű csillámos tapéta 

Ezt a típusú tapétát nagyobb szemű csillámpor, úgynevezett glitter szemek borítják. Ezek a glitter szemek köröbelül 1-2mm nagyságúak míg a kis szemű csillámos tapétán teljesen apróra őrölt csillámpor található. Ebben az esetben is több rétegben van rétegezve a csillám, hogy sehol ne látszodjón át a tapéta alapszíne (kívétel a segéd csík). Aki az igazi nagybetűs csillogásra vágyik a "WOW" hatásra, nekik ajánljuk ezt a típusú tapétát.

A videó minősége miatt, kérlek állítsd át a felbontást.

3, Glitter tapéta

Ezek a tapéták is hihetetlenül különlegesek. Anyagában mintás, így ebben az esetben a textil tapétát nem csillámpor fedi hanem anyagában nyomott, egymás mellett álló glitter szemek találhatóak. Gyönyörűen csillognak ezek a a glitter tapéták is, de az az érdekességük, hogy több esetben is metál fényű hatást kölcsönöznek.

És végül egy összehasonlító video a kis és nagy szemű csillámtapéta közt különbségről.

A tapétákról nem hullik a csillámpor, maximum csak felrakás közben a felesleg, természetesen ennek látszata nem lesz a tapétán.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, esetleg szeretnél még videókat vagy képeket látni abban az esetben írj facebook oldalunkra üzenetet.