Használati utasítás

Glossy csillámos falfesték használati utasítás

 

1, A festék felbontásakor tejfehér színű és száradást követően lesz csak átlátszó.

2, A festéket használat előtt fel kell keverni.

3, Egy edénybe öntsük bele az átlátszó festéket majd fokozatosan öntsük hozzá a kívánt mennyiségű csillámport folyamatos kevergetés mellett és figyelünk oda, hogy a festékhez csak annyi csillámport keverjünk amennyit a festék felvesz és kenhető állagú marad.

4, Festés közben sűrűn keverjük fel a festéket, hogy a csillámpor szemek ne üljenek le az aljára. Amennyiben ez nem történik meg a festék foltos lehet (a falra csak foltokban kerül fel a csillámpor).

5, A festék felviteléhez rövid szőrű kis velúr vagy szivacs hengert javaslunk. Felhordás közben a teljes falterületen kell egy folytonossággal végig görgetni a hengert, így a csillámok egyenletesen oszlanak el, nem torlódnak fel.

FONTOS: A festéket minden esetben egyenletesen oszlassuk el a falon és ne javítsunk bele foltokban  mert ezek a hibák mind foltos végeredményhez vezethetnek.

6, A második vagy harmadik réteget (ha szükséges) leghamarabb  csak akkor vigyük fel ha a falon a festék már átlátszóvá száradt és a hengerrel nem szedjük vissza a csillámporokat.

 

A Glossy csillám festék alá minden esetben javasoljuk, hogy egy a csillámporral színazonos falfestéket kenjen fel a falra. Ehhez legjobb választás a Glossy színes falfesték, amit ide kattintva megtalál.

A festék 10-12 négyzetméterre elegendő literenként egy rétegben, de ez függ a csillámpor mennyiségétől. A Glossy csillámos falfestéket 2 rétegben ajánlott felkenni.

A festést szakember végezze. Cégünk nem vállal felelőséget helytelen használat miatt kialakult problémákért.

A termék kézhezvételétől számított 14 napig áll módunkban vissza venni kizárólag bontatlan csomagolás esetén.