GY.I.K.

GY.I.K.

2020.07.14 10:57

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismétel kérdések

 

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t?

Az áraink minden esetben bruttó árak, azok 27% áfá-t tartalmazzák

Mennyi a szállítási idő?

A termékekből jelenleg még nincs raktárkészletünk így a várható szállítási idő 3-18 munkanap között. Általában pár napon belül kézhez kapja a csomagját, de a szállítás hosszabb időt is igénybe vehet a termék vám eljárása miatt, ezért pontos szállítási időt nem tudunk megadni.

Személyes átvételre van lehetőség?

Sajnos egyenlőre nincs, de van lehetőség személyesen megtekinteni a színskálát a XXIII. kerületben előre egyeztetett időpontban.

Hogyan fizethetek a webáruházban?

Barionos fizetési rendszeren keresztül tud fizetni Mastercard, Maestro bankkártyával vagy Visa, Electron bankkártyával vagy pedig Amex bankkártyáva. Bővebb tájékoztatást a http://csillamtapeta.hu/shop_contact.php?tab=payment linken talál.

Nem kaptam meg a vásárlást visszaigazoló e-mailt. Mit tegyek?

Hívja a +36307536861 számot ahol a webáruházzal kapcsolatos minden technikai kérdésben szívesen segítünk.

Mennyire csillámos a tapéta?

A tapéták teljes felületét csillámpor borítja (sehol nem látszik át a tapéta színe), egy tekercs tapétát 1kg csillámpor borít.

Hullik a tapétáról a csillámpor?

Nem, nem hullik a csillámpor a tapétáról maximum csak a felrakás közben a felesleg jön le. Természtesen ez a tapétán nem fog meglátszodni. A glitteres tapétáról egyáltalán nem hullik, mert anyagában mintás a tapéta.

Mivel ragasszam fel a tapétát?

A legjobb választás a vlies tapétarahasztó vagy az üvegszövet- és textiltapéta ragasztó mivel a csillámos légáteresztő textil tapéták vastagabbak a hagyományos papír tapétáknál így fontos, hogy erősebb ragasztót válasszunk.

Szükséges szakember a csillámos tapéta felrakásához?

Nem feltétlenül szükséges, némi kézügyességgel saját magunk is fel tudjuk ragasztani a tapétát, mivel a csillámos légáteresztő textil tapéta vastagabb a papír alapú tapétáknál így sokkal könnyeb velük bánni. (pl.: nem szakad a tapéta), de természetesen a legbiztosabb ha szakember segítségét kérjük.

Mért van a tapéta szélén egy csík ami nem csillámporos?

Ez a csík a tapéta felhelyezését könnyíti. Így nem kell a falat a tapéta színével azonosra lefesteni az esetleges hézagok végett (ami a fal egyenletlensége miatt alakulhat ki). Amennyiben nincs szükségünkerra a csíkra könnyedén eltudjuk távolítani egy sniccerrel vagy egy ollóval.

Ezzel a segéd csíkkal együtt 70cm  széles a tapéta?

Nem, a 70cm a csillámos felületre vonatkozik plusz kb egy 1 cm a segéd csík. Egy-két milliméter eltérés előfordulhat.